miercuri, 15 februarie 2017

Cam tot ce trebuie ştiut despre referendumul profesorului Klaus Iohannis

1. Profesorul Klaus Iohannis a spus referendum? Voia să spună extemporal.

2. Profesorul Klaus a decis să organizeze singurul referendum tautologic din istoria galaxiei pentru că dorinţa lui secretă a fost să devină profesor de filosofie, dar a picat examenul de logică. 

3. Profesorul Iohannis şi-a manifestat disponibilitatea de a oferi clarificări pe materia referendumului. În acest sens, va oferi cetăţenilor o oră de consultaţii în fiecare miercuri, de la 14:10 la 15:00.


4. Profesorul Klaus îi sfătuieşte pe cetăţeni să citească de mai multe ori subiectul referendumului, să-şi organizeze ideile pe ciornă şi abia apoi să expună cu claritate soluţia pe foaie.

5. Cetăţenii care vor răspunde NU la referendum vor fi pedepsiţi să scrie pe patru file de caiet tip II textul: Da factorial.

6. În urma unor contestaţii formulate de nişte părinţi nemulţumiţi, CCR a anulat referendumul pentru că nu respectă programa obligatorie pe 2017.

7. Profesorul Iohannis speră că procentul de promovabilitate la referendum va fi de cel puţin 54%.

8. Pentru a se asigura de prezenţa tinerilor la vot, profesorul Klaus a transmis că nota de la referendum va fi nota de la bac.

9. De fapt, preşedintele pregăteşte un referendum mult mai complex decât pare, cu subiecte la alegere.

10. Se spune că profesorii dedicaţi seamănă dupa un timp cu elevii cărora le predau. Judecând după referendumul naţional cu subiect unic, Klaus a predat la şcoala ajutătoare.

11. Cei care vor copia la referendum vor fi daţi afară din sală şi rechemaţi la toamnă.


12. Întrebarea referendumului lui Iohannis reprezintă expresia dilemei profesorului dinaintea lucrării scrise: “Oare ce aş putea să le dau elevilor ca să poată obţine toţi notă de trecere?”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu